Přírodní proteiny

VanaVita Bio Vegan Protein banana strawberry

VanaVita Bio Vegan Protein banana strawberry

Protein VanaVita Bio Vegan Protein banana strawberry: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu VanaVita Bio Vegan Protein Banana strawberry, 600 g VanaVita Bio Vegan Protein pochází z bílkovin rostlinného původu. Mezi ně patří směs BIO hrachového, rýžového a konopného proteinu. Je tedy ideální pro vegetariány, vegany a lidi s intolerancí na laktózu. Protein ve formě prášku je snadno stravitelný. Stačí jej smíchat s vodou, přičemž balení o hmotnosti 600 g vydrží na celkem 20 dávek. Jedna dávka přitom obsahuje 16 g bílkovin. Jistě potěší i příchuť jahody s banánem a to, že je slazený pouze kokosovým cukrem. Klíčové vlastnosti proteinu VanaVita Bio Vegan Protein Rostlinný protein VanaVita Bio Vegan ProteinS příchutí jahod a banánuIdeální pro vegetariány, vegany a lidi s intolerancí na laktózuStačí jej smíchat pouze s vodouSlazený pouze kokosovým cukrem Z BIO hrachového, rýžového a konopného proteinuJedna dávka obsahuje 16 g bílkovinProtein ve formě prášku je snadno stravitelnýBalení o hmotnosti 600 g vydrží na celkem 20 dávek Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje Energetická hodnota: 483 kJ / 115 kcalTuky: 2,1 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 gSacharidy: 5,9 g- z toho cukry: 4,8 gVláknina: 3,3 gBílkoviny: 16 gSůl: 0,37 gna 100 g Složení BIO směs rostlinných proteinů (hrachový, rýžový, konopný protein), BIO kokosový cukr, BIO směs ovocných prášků (banán, jahoda), přírodní aromata. Příprava a dávkování Pro přípravu 1 porce rozmíchejte 30 g prášku ve 150-200 ml vody. Užívejte 1× denně.

559 Kč
VanaVita Bio Vegan Protein banana strawberry

Tento web používá cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies.