Přírodní sladidla

Labeta Želírovací cukr třtinový 250 g

Labeta Želírovací cukr třtinový 250 g

Labeta Želírovací cukr třtinový 250 g

Stačí přidat už jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou. Cukr vystačí cca na 1 kg ovoce a je ideální na hodně sladké ovoce.

Snadno si připravíte lahodné domácí marmelády a džemy.

Složení: cukr třtinový, želírující látky 2,7 % (guma guar, xanthan, pektiny, karubin, guma tara), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, extrakt z oregána

Návod na přípravu: Očištěné a vypeckované ovoce (900–1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Do připraveného ovoce vsypeme obsah sáčku a dobře promícháme. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 3–5 minut. Dochutíme kyselinou citronovou, můžeme přidat ještě cukr. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.
Želírující přípravek bez bílého cukru, se kterým zavaříte až 1 kg ovoce. Ideálně pro hodně sladké ovoce.

39 Kč
Labeta Želírovací cukr třtinový 250 g

Tento web používá cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies.