Ořechy a semínka

GRIZLY Lyofilizovaný kokos v hořké a bílé čokoládě BIO 250 g

GRIZLY Lyofilizovaný kokos v hořké a bílé čokoládě BIO 250 g

​GRIZLY Lyofilizovaný kokos v hořké a bílé čokoládě BIO 250 g

Administrativní zařazení: Čokoládové cukrovinky
Složení: Hořká čokoláda* 45 % (kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, odtučněný kakaový prášek*, emulgátor: sójový lecitin*), bílá čokoláda* 45 % (třtinový cukr*, kakaové máslo*, plnotučné sušené mléko*, emulgátor: sójový lecitin*), lyofilizovaná kokosová křupka* 8 % (cukr*, kokosové mléko*, bramborový škrob*, přírodní aroma*), dextróza*, lešticí látka: arabská guma*, cukr*. Obsah kakaa v hořké čokoládě je minimálně 62 %. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Vlastnosti a výhody: Bezkonkurenční výhodou lyofilizovaných kokosových křupek zalitých napůl v bílé a napůl ve vysokoprocentní hořké čokoládě jsou bezpochyby jejich lahodná chuť a certifikovaná bio kvalita. To ale není zdaleka všechno, co může kokos ve dvojí čokoládě nabídnout. Hořká i bílá čokoláda jsou bohatým zdrojem atioxidantů. Bílá čokoláda navíc obsahuje vysoké procento kakaového másla. Kakaové máslo je výjimečný rostlinný tuk vylisovaný z kakaových bobů, který narozdíl od ostatních rostlinných tuků nežlukne a zároveň obsahuje velké množství antioxidantů, minerálních látek a zdravých tuků, které představují kvalitní zdroj rychlé energie. 

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. 

Lyofilizace je sušení hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Lyofilizované plody si v maximální míře zachovávají svou původní texturu, vůni a všechny minerální látky a vitamíny, které jsou v plodech obsaženy.

Použití: Bio kokosové křupky v bio hořké čokoládě si nejlépe vychutnáte jen tak samotné, ale můžete s nimi i dozdobit dezert nebo je přidat do vlastního ovocno-oříškového mixu.
Bio lyofilizované kokosové křupky zalité v kvalitní bílé a vysokoprocentní hořké bio čokoládě ocení obzvláště mlsouni, pro které je kvalita potravin prioritou.

209 Kč
GRIZLY Lyofilizovaný kokos v hořké a bílé čokoládě BIO 250 g

Tento web používá cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies.