Ořechová másla

GRIZLY Kokosový olej panenský BIO 500 ml

GRIZLY Kokosový olej panenský BIO 500 ml

GRIZLY Kokosový olej panenský BIO 500 ml

Administrativní zařazení: Panenský kokosový olej
Složení: Za studena lisovaný kokosový olej 100%
Země původu: Filipíny
Obal: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem
Užijte při pečení nebo pro kosmetické účely.
Skladování: Skladujte na tmavém a chladném místě

Kokosový olej je považovaný za zdravý rostlinný tuk, který se dá využít na vaření, pečení nebo se může přímo aplikovat na pokožku a do vlasů. Olej je bohatý na středně dlouhé mastné kyseliny, což je druh nasycených tuků. Tělo si je velmi snadno přemění na energii a neukládá si je do tuků.  Mastným kyselinám v kokosáči dominuje kyselina laurová. Náš kokosový olej je RAW, BIO, 100% přírodní a za studena lisovaný.

Použití:

Na vaření: Bod přepálení je u panenského kokosového oleje 177°. Tím, že snáší vysoké teploty, se z oleje stává všestranný pomocník v kuchyni. Můžete s ním vařit, péct a dokonce smažit. Másla a jiné oleje nahrazujte kokosovým olejem v poměru 1:1.

Na výživu vlasů: Vytvořte si sami kokosovou masku na vlasy tím, že si v dlaních rozpustíte čajovou lžičku oleje. Prsty olej jemně vmasírujte po celé délce vlasu, obzvláště do konečků. Zabalte vlasy do sprchové čepice a nechte působit po dobu 30 minut. Poté vlasy důkladně umyjte šamponem.

Na hydrataci pokožky: Kokosový olej je mimo jiné také vynikající hydratační přípravek. Použití je jednoduché, stačí promnout mezi prsty a vetřít malé množství do pokožky těla nebo obličeje. Dá se také použít jako 100% přírodní odličovač - dokáže odlíčit i voděodolnou řasenku.

Další zajímavé informace o kokosovém oleji, jeho původu, vlastnostech, výhodách a základních druzích si můžete přečíst v našem medvědím blogu.
Olej využijete v teplé i studené kuchyni a je vhodný na smažení. Olej je RAW a vyrábí se lisováním za studena.

129 Kč
GRIZLY Kokosový olej panenský BIO 500 ml

Tento web používá cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies.