Přírodní sladidla

Amylon Skořicový cukr BIO 20 g

Amylon Skořicový cukr BIO 20 g

Amylon Skořicový cukr BIO 20 g

pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí
kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem
zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem
nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu

Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Neobsahuje syntetické aroma, ale mletou skořici.

Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.

Tento skořicový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení:

Cukr třtinový*, mletá skořice* (min. 14 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování:

Skladujte v suchu.
BIO skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.

Amylon Skořicový cukr BIO 20 g

Tento web používá cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies.